Panouri fotovoltaice finlandeze

NAPS Systems este un lider global in sisteme solare. Gama sa de sisteme solare este folosita in alimentarea oricarui tip de echipamente de la aparate mici, destinate consumatorilor, la echipamente mari, industriale.

In segmentul consumatorilor, sistemele solare reprezinta solutii usoare, naturale si practice pentru case de vacanta, ambarcatiuni si rulote.

Panourile sunt fiabile si rezistente. Ele folosesc tehnologie de ultima generatie, ce garanteaza functionarea optima si usurinta de utilizare.

Modulele solare NAPS acopera toate necesitatile de curent, pornind de la sisteme mici de 12V pana la sisteme mari de 230V. Cu experienta NAPS de peste 20 de ani in peste 100 de tari, va puteti incarca bateriile cu calitate!

Panouri solare

Gama cuprinde urmatoarele modele, click pe fiecare model pentru specificatii:
- panouri fotovoltaice de puteri reduse, 10-30 W, 12 V
- NP30 GK, 33 Wp, 12 V
- KC54T-1, 54 Wp, 12 V, off-grid, grid connected
- KC85T-1, 87 Wp, 12 V, off-grid, grid connected
- NP130GK, 130 Wp, 12 V off-grid, grid connected
- NP190GK, 180 Wp, 18 V grid connected
- NP195GK, 190 Wp, 18 V grid connected
- NP200GK, 200 Wp, 18 V grid connected

Panouri solare marine

Libertatea, independenta si navigatia tin una de alta. Energia solara cea care permite independenta si libertatea pe mare. Un sistem de alimentare cu enegie solara construit corect va echilibra consumul de electricitate sau va va face complet autonomi, daca doriti. Sistemul solar al unei barci sustine operarea unor sisteme vitale precum cel de navigatie si comunicare precum si alte echipamente electronice.

Inca din primele zile ale energiei solare, tehnologia s-a dezvoltat favorabil. Eficienta a crescut in vreme ce preturile au scazut. Energia solara este astazi o sursa fiabila si naturala de electricitate in situatiile in care este imposibila conectarea la o retea.

Multi dintre producatorii cunoscuti de electronice marine(frigidere, purificatoare de apa, etc.) recomanda energia solara pentru alimentarea echipamentelor lor cu consum redus. In vreme ce cei mai mari producatori de energie lucreaza sa minimizeze consumul de energie, NAPS dezvolta produse ce maximizeaza puterea de incarcare de la soare.

Sisteme NAPS marine sunt special construite pentru montarea pe ambarcatiuni. Modulele din seria NP-RSS rezista celor mai aspre conditii si ccontinua sa se comporte eficient datorita entansarii complete a constructiei lor de otel inoxidabil.

Calitatea acestor module incorporeaza ultimele dezvoltari in constructia modulelor solare. Profilul subtire si gaurile de montare prevazute le fac deosebit de potrivite pentru montajul pe puntea barcilor, chiar si daca aceasta este usor curbata(maxim 2cm/m). Celulele sunt protejate de murdarie, umezeala si lovituri de un strat dur din fluoropolimer.

Modulele NP-RSS transforma eficient atat lumina difuza cat si directa. Celulele sunt captusite cu substante chimice pentru reducerea reflectiilor.

Gama cuprinde panouri cu puteri incepand de la 22 Wp, 33 Wp sau 44 Wp. Click aici pentru mai multe detalii.

  Panou solar montat pe o barca de agrement.